第一次食呢間放題,訂左 9:30,9:15 去到已經好多人,d 侍應手腳又慢,搞到 9:40 至開始叫飛,坐底都要 9:45 啦 跟住俾一張 A4 紙你填,睇起上黎好似好多野食,但睇真 D 每個種類只得十款八款,好少野食揀,SALAD BAR 選擇亦唔多 我地 ORDER 左一張紙食物,佢就俾錯晒隔離檯,搞到我地冇得食又要再落單 野食麻麻,刺身都唔好食,只係北寄貝同甜蝦唔錯,去普通壽司鋪食都好味過佢半生熟蝦都唔錯,不過牛舌好蘇,有個咩燒牛肉好似食緊吉野家 D 牛肉,麻麻地初初冇侍應主動收碟,叫佢地收碟,收收下隔離檯叫野又走左去冇收,幫完人就冇返轉頭,好似失憶咁,不停要搵侍應黎收碟,搞到張檯冇位擺野雖然價錢平,不過真係野食好一般,如果要求唔高可以試下,我試過一次下次都唔會再去,兩個人去普通日式餐廳食都係三百零蚊埋單,但野食會好味好多

2009-07-09
$152 (宵夜)
慶祝紀念
生日
  • 北寄貝刺身,甜蝦刺身,半生熟蝦