之前系雜誌見到一直想去試,結果居然唔記得鋪頭名亦唔記得地址。今日去買曲奇四重奏,同行朋友忽然見到呢間鋪頭,我既刻沖入去食。鋪頭1個好親切好親切的店員,我揀佐半日然後好過分甘問店員用1個紙碟裝住即刻坐埋旁邊開始食。因為唔中意食好甜的朱古力,所以基本上食的都系dark chocolate,一共試佐十幾粒(?)因為沒帶相機,又好貪心甘食佐好多,所以只記得最好味同最唔好味的。好味的系dark star,poker,TNT,mimosa,heaven milk(not sure this name),其中dark star(黑色星星形狀)系我最愛,好清新的味道,食完其他都仲記得呢個味,如果同我一樣中意輕d口感,我會推介呢個。個人覺得唔太接受的系白色鉆石形同手板形兩種,我地兩個人試佐一半都放棄佐。食緊朱古力的時候,見到旁邊櫃有芝士蛋糕,有檸檬味同栗子,據講系店主朋友寄賣的homemade低糖低脂,35/each,貪心甘試埋覺得都幾好味,推介栗子味!最後要贊店員,真系好細心好耐心,沖茶俾我地飲,仲俾原味朱古力我地試食。我地坐佐都有成個鐘,環境氣氛都好relax好自在,好屋企feel。kui有介紹番鋪
最後要贊店員,真系好細心好耐心,沖茶俾我地飲,仲俾原味朱古力我地試食。我地坐佐都有成個鐘,環境氣氛都好relax好自在,好屋企feel。kui有介紹番鋪頭原來有搞原味朱古力試食活動,1次試10幾種,好似50蚊1次,需要預定。kui俾我地試食的系剛果的朱古力,好濃好香,我會再番去食!