2023-09-18 201 瀏覽
手機落左單選用ali HK付款,點4品料理,等左20分鐘送左個隔離枱仲遲我落單嘅餐比我,我同侍應講,依個餐唔係我的但我已經等了很久,佢話幫我睇,過咗3分鐘,另一個侍應埋嚟問我點了咩,我已無奈地比電話俾佢聽,佢之後仲行埋去check部機,仲返嚟質疑我有冇付款?我又show俾佢睇我付款紀錄,之後佢再同我講話你點咗啲咩我重新幫你落過,我總共白等了半小時,之後佢又走過去廚房嗰邊,隔咗大概又3分鐘,仲要拎我個餐出嚟,過嚟嘅時候就咁講左一句唔好意思就算數。我覺得我呢個遭遇唔應該就咁換來一句唔好意思所以我真的要寫這個差評,希望管理層見到我這段經歷會對這店的處理方法改善下。就算嘢食保持好食都冇用!
2023-09-18
30 分鐘 (堂食)