2009-07-21
因為有同事last day,所以一班同事決定同佢一齊食晚飯~決定了到皇悅廚房!價錢吸引,買一送一,原價2xx,即係實際要約160連加一小費!以為係酒店度食都唔會太差!不過食物方面真係近年食咁多自助餐之中最差既一間!食物選擇太少,又沒有飲品免費提供!(橙汁都要啦)味道只係一般,最好食既係炸雞翼(可能同某伯伯的炸雞差不多味道吧!)魚生又老又"梅",一食就知唔新鮮!原本自助餐時間為下午6:30至10:00!但係竟然到9:00就無晒野食!連自助餐最少人食既炒飯炒麵都可以無晒既!又唔通知我地last order!有冇攪錯!最離譜係叫野飲!咩都無!好立克,柯華田都無!無小朋友去食既咩?連在場既外國人都話點解咁快無野食,俾外國人以為香港既自助餐係咁既就死囉!最最慘係衛生問題,食到中途,隔離既食客有大有細有bb!竟然發現佢地個度有一張俾人掉左係地既紙尿片!仲要成個幾兩個鐘到我地走都未有人清理!離晒大譜!不可接受!大家記得以後唔好去呢間位於天后既皇悅廚房食任何野啦!
決定了到皇悅廚房!
食物選擇太少,又沒有飲品免費提供!(橙汁都要啦)
大家記得以後唔好去呢間位於天后既皇悅廚房食任何野啦!