2016-07-02
因為收工要去拎淘寶,又未食野,路經呢間話2蚊點心,即入去醫下肚先。入到去地方整齊乾淨,炎夏入去冷氣都幾足,哈哈,坐得都舒服,兩人嗌下嗌下嗌左八樣野,但價錢平得過分,真係平靚正丫!流沙包:好好食丫,即嗌即蒸,包好軟,流沙多,但又吾太甜,我自己一個人食左兩個都仲想食丫!蜜瓜脆脆卷:呢個最特別,因為出面冇食過,而且又平,做特價先2蚊,但吾會hea,大大條,脆卜卜,入面係蜜瓜流心,熱辣辣正!蘿蔔糕:又係2蚊特別嗌嘅,煎得好香,外脆內嫩,仲要份量多,共六件丫,好多人客都有嗌呢個!鮮蝦蒜芯餃:飲茶緊係要食返蝦餃先叫飲茶啦,又係冇得輸,皮薄涵靚,好味道!鮮蝦腸粉:喜歡它切到大小適中,放便食,腸粉好滑,件件都食到一至兩粒蝦,落足料!蟹子燒賣皇:兩大粒,但好像蒸完少少乾左d,係呢個期望高左d,不過都係好食嘅,係乾少少姐。牛拍葉:係我個人喜好,落左薑蒽,少少辣椒,分外惹味。香滑鮮奶凍:作為飯後甜品,奶味濃郁,凍透心,好味又圓滿丫。最驚喜係個價錢,大家估下食左八樣,嗌左香片茶,total幾錢???先129咋,真係堅平,正!值得推介!
入到去地方整齊乾淨,炎夏入去冷氣都幾足,哈哈,坐得都舒服,兩人嗌下嗌下嗌左八樣野,但價錢平得過分,真係平靚正丫! 流沙包:好好食丫,即嗌即蒸,包好軟,流沙多,但又吾太甜,我自己一個人食左兩個都仲想食丫! 蜜瓜脆脆卷:呢個最特別,因為出面冇食過,而且又平,做特價先2蚊,但吾會hea,大大條,脆卜卜,入面係蜜瓜流心,熱辣辣正! 蘿蔔糕:又係2蚊特別嗌嘅,煎得好香,外脆內嫩,仲要份量多,共六件丫,好多人客都有嗌呢個! 鮮蝦蒜芯餃:飲茶緊係要食返蝦餃先叫飲茶啦,又係冇得輸,皮薄涵靚,好味道! 鮮蝦腸粉:喜歡它切到大小適中,放便食,腸粉好滑,件件都食到一至兩粒蝦,落足料! 蟹子燒賣皇:兩大粒,但好像蒸完少少乾左d,係呢個期望高左d,不過都係好食嘅,係乾少少姐。 牛拍葉:係我個人喜好,落左薑蒽,少少辣椒,分外惹味。 香滑鮮奶凍:作為飯後 甜品,奶味濃郁,凍透心,好味又圓滿丫。 最驚喜係個價錢,大家估下食左八樣,嗌左香片茶,total幾錢???先129咋,真係堅平,正!值得推介!