2011-01-10
上星期五我家姐出旺角約我食飯, 佢正一師奶, 甚少去九龍, 諗住同佢食好 D. 見佢連朗豪坊都未去過就同佢去試下.見到呢間門面唔錯, 於是試下, 點知就出事.大約 6 點 9 去到, 唔係太多人, 點知個 waitress 話要個半鐘交枱 又唔係放題 \ 多客 !!! 心諗晚飯個半鐘應該 OK 啦 ! GO !我地每人叫左一個晚餐, 跟一杯什麼 "精選咖啡".但我地都唔飲得咖啡, 直情係唔聞得, 問佢可唔可以轉簡單 0既 奶茶\檸茶.個 waiter 話 唔得,一係加 $28 轉什麼特飲一係唔要 drink !我地當堂 最後決定飲水 ! ** 睇到 D 食評至知原本係無水飲 ! 係佢地上 0黎 睇到定係要用杯咖啡換 ?! 但跟住個 waiter已經無左件事, 要我地追佢至比 !我家姐當時已經 ma ma 聲, 跟住連 d 野食又唔得 ;我家姐食牛肋骨跟麵包, d 麵包加埋都唔夠 2 塊方包. 幾啖就食晒. d 肋骨麻麻,淨食又咸, 結果食淨一半.我要鷄肉蛋包飯, d 味道唔特別, 特別在 d 鷄肉似有還無, 結果又食淨一半.加左個炒雜菌, 個杯下面用錫紙拱起, 得 1/3 有
上星期五我家姐出旺角約我食飯, 佢正一師奶, 甚少去九龍,
諗住同佢食好 D. 見佢連朗豪坊都未去過就同佢去試下.
見到呢間門面唔錯, 於是試下, 點知就出事.
又唔係放題 \ 多客 !!!
心諗晚飯個半鐘應該 OK 啦 ! GO !
我地每人叫左一個晚餐, 跟一杯什麼 "精選咖啡".
個 waiter 話 唔得,
一係加 $28 轉什麼特飲
一係唔要 drink !
我地當堂
最後決定飲水 !
但跟住個 waiter已經無左件事, 要我地追佢至比 !
加左個炒雜菌, 個杯下面用錫紙拱起, 得 1/3 有料 !
埋單要 $230 !
我家姐一路食一路哦, 話是但一間甚至大x樂都好過佢, 真失敗 !