2022-04-10 2469 瀏覽
以前有養過兔仔🐇所以佢好想黎兔兔cafe搵返啲回憶,而且香港無乜呢類型嘅cafe。一去到要首先消毒下雙手同脫鞋子才能入場,兔兔分開住喺籠入面或指定區域,職員會定時將幾隻兔兔放岀黎同客人玩。座位方面大約8成都係日式榻榻米,近窗口位有2-3張正常的餐檯,我地被安排喺榻榻米嘅座位,同啲兔兔🐰好近距離,正合我心意😊Set C 一份主食,加配薯條或本地有機沙律菜,飲品一杯1️⃣ 蕃茄蜆肉意粉🍝份量不太多,味道都正常,意粉略嫌有啲淋2️⃣ 大食拼盤(雞翼、魚手指、麥樂雞、雞肉餃子)熱辣辣新鮮炸起,好味😋點茄汁食就最夾3️⃣ 薯條仲配有粗薯條🍟都係即叫即整4️⃣ 荔枝乳酸、黑牛大大杯,熱天飲就一流最重要嘅當然係個餐包埋嘅整杯兔糧草,只要有草在手,你就係金主,兔兔🐰又好為食,又唔怕人,有時會追住你或圍住你身邊跳下跳下,非常可愛😍每隻兔仔都有自己獨特嘅性格,有啲好熱情,有啲好活躍,有啲又有啲怕羞,所以要緊記職員嘅規則,唔好嚇親啲兔兔🐰✳️ 餐廳只收現金,記得要著襪,女生著裙就要小心啲,另外要遵守餐廳嘅規則!

Set C 一份主食,加配薯條或本地有機沙律菜,飲品一杯

1️⃣ 蕃茄蜆肉意粉🍝
份量不太多,味道都正常,意粉略嫌有啲淋

2️⃣ 大食拼盤(雞翼、魚手指、麥樂雞、雞肉餃子)
熱辣辣新鮮炸起,好味😋點茄汁食就最夾

3️⃣ 薯條
仲配有粗薯條🍟都係即叫即整

4️⃣ 荔枝乳酸、黑牛
大大杯,熱天飲就一流

蕃茄蜆肉意粉
大食拼盤