2024-04-17
位於工厦雞煲火鍋雞煲好入味趁熱好好食,汁液濃郁加埋配菜好香,令到人食到唔想停口,半隻雞份量都好多,夠哂三個人食,仲要係招牌雞鍋,難怪咁好食食到咁上下加湯就開始淥野,冬菇,冬瓜同皇帝菜都好適合打邊爐食,湯底又入味,推薦食海蝦一隻隻串住放落去淥好快熟,蝦肉好新鮮好易入口,蝦隻每隻都好大隻,日本水飼豬腩片都好鐘意,我都食左唔少,百花釀豆卡其中的餡料好多,蝦肉味道唔錯,又大大粒,魚片頭好香,流心玉米丸里面餡料多又大粒,稻庭鳥冬淥一淥就食得餐前餐後有小食甜品送好貼心,青藤椒涼拌花膠好食,如果你係鐘意小辣既就要試下味道,食完又送荔枝雪米糍,飲品有鮮榨哈蜜瓜汁,好新鮮即飲又大杯,仲有兩杯紙包飲品其實隱藏左係工厦既食肆都唔差,店員都好有禮貌同回應速度十分快,場地都乾淨同位置近地鐵站,幾適合一班朋友聚會