今日點幾鐘嚟咗呢間餐廳食午餐,叫咗個原味麥炸雞配BBQ 蜜糖shake shake薯條同凍奶茶多奶因為得我自己一個人,見餐廳入面又未有座位,我就企左喺度等位,諗住等到坐低先至用Apps落單,點知有個男人一入嚟,見到有人走即刻俾佢坐咗個位,已經着咗火個人,好啦再等,有一個女人已經買咗嘢食,跟住佢叫個清潔工趕走咗一個坐喺度唔係食野嘅男仔走,跟住我走埋去同佢講我等位先嘅,好彩後來有一個已經食完野嘅人讓左個位俾我打尖嘅男人喺我同另一個女人食完野都仲坐喺度打緊機,唔知係咪等食二手餐定係點,本身疫情座位得一半,一張枱最多只可以坐四個人,所以座位真係好有限,繁忙時間仲比呢啲人霸住晒,食客真係唔知點算麥炸雞食過晒三隻味,都係覺得原味最好食,個皮夠脆,肉質嫩滑,薯條叫咗走鹽,所以夠熱夠脆,加埋shake shake粉超正🥰👍🏻👍🏻凍奶茶都係正常水準好味👍🏻👍🏻用Apps買超過$40,用payme俾錢有九折好抵❤️

凍奶茶都係正常水準好味👍🏻👍🏻

用Apps買超過$40,用payme俾錢有九折好抵❤️