2010-07-17
約左好耐無見朋友仔食飯傾下計,下雨天朗豪坊唔駛旨意有位食,咁就出番去睇下有咩好食啦~見呢度個menu價錢唔貴,加上唔駛等位又好似幾好坐.一於試試佢啦~羅宋湯加蒜蓉包一出場就整個點心蒸籠裝蒜蓉包 賣相有點兒9唔搭8 個籠又唔係要黎蒸包 懶得意= ="不過蒜蓉包味道挺好的 脆脆的點埋個湯都不錯 之但係....個湯真係狠甜呀!!係咪糖同鹽搞錯左?怪怪的....早知加錢要個酥皮湯啦,唉...紅酒汁雞焗飯配煎餃子紅酒汁個名好似好正,但食落得個甜字,零酒味.醬汁唔夠多唔夠我撈飯呀 最大件事係餃子唔夠熱仲要乾爭爭 呢次真係捉蟲喇咖哩什菜香腸飯朋友仔點呢個好好多 咖哩幾香但唔算濃 再加埋肉腸片的肉香味同芝士什菜 賣相同味道都不錯 而多多蔬菜感覺上比較健康一點點朱古力奶凍跟飯免費送既甜品 無期望之下估唔到好味啊奶凍做得夠香濃 朱味幾重 一d都唔頹wo 比起焗飯好得多 好味~意大利奶凍跟飯免費送既甜品之二 呢個奶凍都做得不錯 有奶香味 食得出有酒味 底層仲加左蛋糕 我仲想食多d tim呀!overall,茶餐廳的味道 唔特別好味又唔算難食既 去開旺角仲有好多間鋪想試未試 所以未必會有返兜既機會lu~
怪怪的....早知加錢要個酥皮湯啦,唉...

朱古力奶凍跟飯免費送既甜品 無期望之下估唔到好味啊
乾爭爭的餃子...
2010-07-16