2021-07-07 280 瀏覽
今次買左外賣自選二人套餐同朋友慶祝生日,套餐嘅嘢食非常豐富,可以自選四款頭盤、兩款主菜及四款甜品,當中都包括左餐湯同埋一個意式肉丸配又或薯蓉小食!今次嘅餐湯係蕃茄湯,酸酸甜甜夠晒開胃!意式肉丸仲有香濃芝士,口感彈牙🤩頭盤就緊係要揀返個cold cut 再配埋其他沙律🥗,屋企開返支酒配埋一齊食更加好主菜就係蕃茄海蝦意大利飯,口感煙韌,又有大大隻海蝦,醬汁味道啱啱好!另外就叫咗個烤肉拼盤,啱晒食肉獸!裏面有安格斯牛扒、羊鞍朳、燒雞仲有香草腸,仲配上柔滑薯蓉,食肉獸必定滿足!最後就係甜品上場,我最鍾意嘅就係綠茶瑞士卷,綠茶味好香,忌廉又滑,甜度適中!另外就係朱古力布朗尼,非常香濃嘅朱古力味🍫朋友仲問我呢個套餐係唔係好貴,其實只係需要$268就有齊晒圖中咁多嘢食!好抵食呀!