2016-01-30
原本就諗住食隔泥嘅芝士火鍋嘅,但經過見到呢間夜晚自助餐咁扺,只係208加一,都忍唔住去食😍唔洗講最吸引梗係生蠔啦,都算幾大隻,而且佢refill嘅速度快,唔會話等好耐先有,有得生蠔任食係呢個價錢泥講真係算唔錯😎一開頭以為無三文魚有啲美中不足嘅感覺😢但原來佢間唔中都會轉下refill三文魚😍不過都會極速俾人攞哂😭但係壽司款式唔多😢有少少失望嘅反而個喇沙米粉岀乎意料地唔錯😍湯底好重椰汁味😍有少少辣但又好香好濃😍甜品嘅款式都算多,除左圖入面嘅仲有幾款嘅😚個朱古力蛋糕雖然有啲苦,但佢係好濃嘅朱古力味,唔會話太甜太流😍相反有個奶凍就麻麻,未雪夠仲未凝固就擺岀泥🙄不過整體泥講啲食物都唔錯,仲要價錢唔太貴,真係扺食嘅😎