2021-12-05
Jo又想飲珍奶🤣今日收早同好朋友來到尖沙咀新開的春禧堂試下.🍜紅燒半筋半腩牛肉麵 $72好大碗麵仲大過我塊臉😂牛肉好多好大件非常淋身,紅蘿蔔白蘿蔔樣大大件超飽😂.🍜鹽酥雞扒配小時候牛丸湯麵 $48呢個價錢個雞扒太多了吧,會唔會太抵食😂超大塊啖啖肉好juicy仲炸到脆卜卜,牛丸同樣出色牛味濃又彈牙,有驚喜!.🍧紫薯薏米黑糖冰仙草 $48好igable相機停不了,乾冰好夢幻餐具又靚靚,賣相100分👍🏻.古早味滷水拼盤 $68一樣感覺,好大盤🤣有四款:牛肚、雞翼、雞蛋、腱心牛肉,第一次見咁大塊牛肚!牛肉同牛肚一樣好淋身和入味,好食!.🧋黑糖珍珠咖啡 $31食台灣野緊係要飲番杯台灣飲料,珍珠幾有咬口半糖剛剛好,好飲!.🍹藍柑梳打 跟餐價$13朋友見幾得意就點來試下,海洋的藍色,味道幾清新好特別!..整體滿不錯環境好舒服有梳化卡位,窗外係平台氣氛寫意,仲有靚靚花牆同門口打卡位,呢個價錢真心平靚正!
🍜紅燒半筋半腩牛肉麵 $72
🍜鹽酥雞扒配小時候牛丸湯麵 $48
🍧紫薯薏米黑糖冰仙草 $48
古早味滷水拼盤 $68
🧋黑糖珍珠咖啡 $31
🍹藍柑梳打 跟餐價$13
朋友見幾得意就點來試下,海洋的藍色,味道幾清新好特別!