今次嚟到呢間其實都係同事介紹,同埋有同事要farewell,所以就一大班同事一齊嚟到。總共12人,都幾誇張。先講咗佢哋嘅安排先佢哋安排左我哋坐一張長枱,12個人一齊坐。對於佢哋地方就唔使要有12個人一齊坐嘅地方都唔容易,安排到都唔錯!但之後嘅服務就真係有待商榷啦,由於我哋有六個人先到所以呢我哋就先入去同埋揀咗除大鍋之外嘅食物, 六位嘅海鮮大鍋,係可以揀五款食物我哋分別揀咗牛肉響鈴之類嘅食物,我哋以為係揀咗一鍋嘅食物,點知佢話我哋揀咗一次就等於3鍋,叫佢改唔肯改叫佢分單分開3個鍋計,佢話系統做唔到,我都真係唔明點解做唔到不過算啦照食啦。坦白講入面嘅嘢食又真係幾好食嘅, 我哋揀咗個鍋係有啲辣嘅,辣味真係好釣到海鮮裏面嘅鮮味,令到個鍋越食越好食!個鍋裏面嘅食物就好似張相咁有帶子、花甲、鮑魚、蟹、八爪魚、青口、蝦等等!真係令到你食到停唔到口!每種海鮮都真係好新鮮,一開始拎啲蟹入個鍋嗰時都真係 識郁識跳,好正!唔使講到配菜淨係講到鍋裏面嘅內容你已經可以食到飽食到冇聲出!所以雖然服務一般,但已佢咁樣嘅價錢有咁樣品質嘅食物我都幾值得嚟呢度食嘅,不過知道銅鑼灣有新開嘅鋪頭,下次可能揀嗰度食啦😅😅