2006-01-25 4 瀏覽
前幾日, 同爸媽, 細妹& 小pooh仔去times square搵食, 本來想食日本菜..當時2點未夠, 間間鋪都靜應應.. 途經鍾菜門口, 竟然見到大排長龍喎... 我當然叫爸爸排住先, 等我去昅昅.. 原來係下午荼優惠, 仲唔收茶芥添, 連set menu都有半價呀, 唔怪得咁長龍啦------多數係中年的兩公婆, 師奶太太團, 同埋好似我地呢d"閒人"囉.. hehe 食物呀, 環境呀, 都好ok! 侍應服務都幾好, 又快手, 始終稻香集團都有個普! 因為我正努力減肥, 所以無咩食野! 但我地都叫左8樣野, 埋單$116, 勁勁勁抵食!!! 仲有免費泊車添!~~ good!!