2021-11-24
喺紅磡見完客Yeah啱啱好,下午茶時間今日食越南嘢呀😋Well 原來有下午茶㗎喎好抵呀👏叫個套餐加嘢飲仲有可以加少食添👍兩個人埋單都係一百七十幾蚊抵食👍👍蝦頭膏酸辣海鮮湯河粉, 嘩!好大碗喎😍仲有好多海鮮👏有兩隻青口、魷魚、蝦👍唔錯喎,同埋辣辣地好滋味海鮮好新鮮喎,下午茶嚟講五十幾蚊個餐再加嘢飲係抵食喎💯香茅雞扒湯金邊粉, 嘩!塊雞扒好大塊咬落去呢有陣好香嘅香茅味好清香㗎,我加咗啲青檸落去就更加鮮味,個湯金邊粉可以加少少辣椒佢有埋配料㗎啦, 加咗檸檬汁同埋辣椒落去個金邊粉到,咁又幾好味喎👍外皮脆卜卜啲肉軟淋淋好好味㗎💯💯再加咗個小食炸蝦餅小小哋有兩件切開左有四塊勁好味😋內河炸春捲,最正嘅係佢有生菜同埋薄荷葉😍我將生菜、薄荷葉同埋春捲包埋一齊食,好fresh嘅感覺😋😋配紅棗茶凉凉地最好飲番杯紅棗茶暖下身啦 😍藍蝶荔枝梳😋😋 紫藍色好靚呀😍荔枝味好濃又唔太甜好好飲👍👍
再加咗個小食炸蝦餅小小哋有兩件切開左有四塊勁好味😋