2008-04-13 174 瀏覽
敏&大頭文食評<五>見到呢度咁多好評,專登黎試下星期六七點去到,叫o左semi-buffet。出到去salad bar見到海鮮冷盤度有好多凍蝦,青口,但龍蝦仔得兩隻。每樣都拎o的返去試下,三樣都好好食喎。凍蝦好甜,尤其是龍蝦仔,好新鮮,連平時唔多鍾意食龍蝦仔既我地都覺得好好食。主菜方面叫o左一set豬柳扁意粉,一set豬骨扒配紅酒蘋果,兩個都ok,份量唔多,食完都仲可以留肚試哂所有甜品。甜品有好多款,blueberry cheese cake好好食,西瓜都好甜。飲品蜜桃茶幾好飲。美中不足係o的雪糕麻麻,朱古力雪糕裡面有冰粒...七點鐘拎完o個兩隻龍蝦仔之後等到八點半都無再refill過喇,臨走諗住問一問waiter會唔會再refill啦,佢真係即刻拎出黎喎,雖然數量都係唔多,但真係好開心,呢餐食得好滿足。埋單兩個人total都係$250,咁既價錢黎講食物款式唔算少,服務亦好,真係好抵。見到隔離檯叫o左海鮮鑊仔飯好足料,下次要試下
敏&大頭文食評<五>

見到呢度咁多好評,專登黎試下

見到隔離檯叫o左海鮮鑊仔飯好足料,下次要試下