2007-12-29 1 瀏覽
12月28號男朋友牛一,條友勁鍾意打邊爐,之前係咁"嬲"我去打我都無睬佢,見係佢生日,就還下佢心願啦!HAHA好...上黎哩到睇下有咩好介紹先...唔...新星??德興?? 最後揀左黎灣仔德興。8點半去到拎左張飛先,跟住返屋企睇左兩個字《建築有情天》就再返落去等。等到9點3度就可以入去食啦。哈...地方幾企理喎!好興奮呀~~~~根據咁多位食家的資料,當然知道要叫混醬啦!係咁倒D生蒜呀蔥呀豉油呀落隻碗仔度,D蔥直情俾我"不"晒咁滯HEEHEE 真係好正呀!我覺得食物選擇的種類唔算太多(可能因為有好多野我都唔食=_=),不過都幾新鮮。傳說中的肥牛真係好犀利,我未試過打邊爐食咁大塊咁厚的肥牛@o@ 可惜我由於箍緊牙,所以我唔係幾食到D肥牛,D筋比較難咬。。。除左田雞無黎到之外,其他食物都黎齊。我地唔知點解唔係食左好多野就好快飽左。哩度最好係咩呀?就係蔗水任飲呀大佬!好開心呀~~D亞姐的態度唔算好又唔算差,做左成晚佢都唔係黑口黑面算係咁架喇。而樓下企Counter的姐姐就服務幾好,幾有禮貌,即使一邊聽緊樓上的命令,一邊又俾一大堆客問哩問路都無發脾氣,甚至連眉都無皺一下,利害!!連埋加一都係每人

哈...地方幾企理喎!好興奮呀~~~~

哩度最好係咩呀?就係蔗水任飲呀大佬!好開心呀~~

連埋加一都係每人$111,真係好抵。。。
惹味混醬
肥牛