今日同男朋友去左土瓜灣食晚餐,我地search過呢到好似都冇乜野食,最多就係茶餐廳同茶餐廳,所以見到呢間馬拉野,就二話不說咁入左去喇。-馬六巴生肉骨茶 配油飯 $72好快就上左菜,味道都唔錯,唔會太過重味精,油飯好好食,唔會好油膩,真係好中意食油飯。巴東雞肉 配薄餅薄餅好快就上左菜,但係巴東就好耐好耐先上菜,搞到薄餅凍曬先有得食。咁樣真係好差,但係味道都係唔錯,加上巴東咖哩上面加左椰奶,奶味令到個咖哩冇咁辣味。馬拉盞通菜通菜真係好好食,馬拉盞味道好野味,而且份量都好大份,但係比較油同埋食到底小小多汁D既就比較鹹。街頭燒無骨露筍雞翼 $48/4件一口雞翼包住左露筍都幾有心思,味道幾好食,但可能露筍味道唔係每一個人都會中意,而且得4件,性價比都算低。馬拉手工拉茶 追加$12係餐牌上面是但叫樣野食就可以用加配價叫野飲,手工拉荼都唔錯,味道似係凍既荼走,幾好飲。整體黎講食物都唔錯,但係基本上冇員工服務,感覺好差,好多位都係出風位,搞到野食黎到一陣就好快凍左,唔太中意,整體而言真係好一般。
馬六巴生肉骨茶 配油飯 $72
巴東雞肉 配薄餅