2023-05-05 164 瀏覽
又開咗新嘅貓貓cafe啦😍今次選址荔枝角,比旺角大好多同埋新淨好多,鍾意玩貓嘅朋友又多一個選擇啦☺️最特別係,餐廳可以帶自己嘅貓或者狗仔去,當然,狗仔就要去另外一個區域同埋要遵守佢嘅規則啦。佢嘅lunch set都好豐富,而且成日會轉Menu,唔驚會食到厭😆我哋今次叫咗一份lunch set同埋兩份甜品。因為唔肚餓揀咗沙律,沙律勁豐富,除咗新鮮嘅沙律菜,仲有菲達芝士、合桃、菠蘿、南瓜、紅莓乾等等,個汁酸酸甜甜好開胃。甜品方面有tiramisu同埋今川燒,tiramisu好大份,個底好濕潤,層芝士勁多。而今川燒就係吉士味,出面仲有層厚厚嘅朱古力醬,加埋一層好light嘅cream,配埋一球雪糕,好豐富。飲品選擇都好多,推薦試吓佢嘅精選特調咖啡,唔洗加錢有咁嘅質素好抵。而朋友杯伯爵茶鮮奶加芝士奶蓋都好有驚喜,奶蓋鹹鹹哋,好好味。