2018-08-21
呢到呢到 見到價錢低 環境睇落唔似日本野 不過勝在坐得舒服 地方又大 唔逼 佢好多選擇 睇到花多眼亂 望住好似食放題咁 好多野簡 佢不論係刺身 壽司 壽司飯 小食 串燒 仲之諗到既佢都好似有咁黎到緊係試下個蟹子沙律先啦 嘩 好高 好大碟 超多蟹子 又夠晒沙律醬 好鬼正 大件夾低食呢個炸野都係我最鐘意既芝士年糕 佢既芝士熱辣辣咁流出黎 個年糕又夠晒煙un 好好味哦到到主角壽司啦 我覺得軍艦真係要叫 又平 又好食 佢又足料 超級低 另外海膽又係勁好味 超香海水味 又大大舊 蝦方面我叫左兩款 雖然我唔識分邊隻打邊隻 但食落口一隻就鮮味重 一隻就夠晒爽口 各有唔同 都值得一試 同埋佢既蛋蛋壽司新鮮整 仲係熱家 又厚身 鐘意食蛋或者小朋友一定愛不釋手