2024-01-03 247 瀏覽
旺角呢幾個月新開咗一間壹號魚船🥰「壹號漁船」以海鮮為主打,店內設有漁池,保證日日新鮮。為了讓食客能享用不用的食法,餐廳分2個區域:自助火鍋區 及 點心小菜區,客人既可品嚐海鮮小炒風味,亦可以最簡單火鍋烚出鮮味!呢度位於旺角荷李活商業中心2樓全層!佔地超過16,000呎,可同時招待多達600位客人。呢間嘢食海鮮真係可以回本😁CP值勁高,而且價錢唔算太貴,最貴嘅餐都係二百幾蚊,真係抵食……火鍋放題有6式海鮮盤😍而且無限追加,食到夠晒飽~套餐有以下選擇:A餐 – 精選美國肥牛B餐 – 安格斯牛板腱C餐 – 特級牛頸脊外面仲有自助添加:火鍋料、小食、飲品、雪糕區佢仲會比一疊火鍋放題劃紙,比你任點😋我地今次食午市,海鮮拼盤入面有鮮海蝦、海斑件、生蠔、小紅魷、花甲、墨魚滑,海鮮盤種類豐富,而且新鮮,海鮮盤上面嘅生蚝勁大隻,而且全部海鮮現場漁池即撈,感覺味道好新鮮,真心覺得唔錯😛😛仲有無限追加任飲任食火鍋配料 及 酒水甜品 (超過40款)午市供應6款足料湯底,我哋今次食咗清潤椰子雞鍋😘😘(自家沙嗲牛鍋、胡椒豬肚海貝鍋、清潤椰子雞鍋、壹號龍蝦湯鍋、御膳一品麻辣鍋、嫲嫲花雕雞鍋)簡單講吓佢做緊嘅優惠🙂-
旺角呢幾個月新開咗一間壹號魚船🥰
A餐 – 精選美國肥牛
B餐 – 安格斯牛板腱
C餐 – 特級牛頸脊
外面仲有自助添加:火鍋料、小食、飲品、雪糕區
佢仲會比一疊火鍋放題劃紙,比你任點😋
仲有無限追加任飲任食火鍋配料 及 酒水甜品 (超過40款)
午市供應6款足料湯底,我哋今次食咗清潤椰子雞鍋😘😘
簡單講吓佢做緊嘅優惠🙂
- 14:00後入座即享正價8折
- Openrice訂座85折(無分時段)
- 優惠推廣日期: 優惠期不定時更新
👍最抵係而家有新張優惠:新張期間85折
壹號漁船
地址:旺角荷李活商業中心2樓全層
#壹號漁船 #荷里活商業中心 #新鮮海鮮 #海鮮火鍋 #海鮮拼盤 #放題 #火鍋放題 #任食火鍋 #性價比高 #抵食 #黃怪獸 #黃怪獸覓食 #黃怪獸自家製 #香港美食 #香港好去處 #香港 #食 #食譜 #食飯 #自己整 #食飯啦 #yum #yumyum #yummy #hk #hkfoodie #hkfood #foodie #foodiehk #想要更多真實食評搜尋ig黃怪獸覓食
2023-12-11