2017-02-04
朋友係荔枝角返工, 佢話食過呢間既lunch都OK, 話有幾得意既fusion 款式, 所以今次帶我黎食款式唔算好多, 但menu有圖睇, 例如卡邦尼芝士湯烏冬, 真係好有創意叫左2個餐, 跟餐就包埋沙律&野飲前菜沙律, 開胃清新, 連平時不愛食沙律菜既朋友, 佢都話幾fresh侍應推介食個牛柏葉做小食果然好推介, 辣辣地, 既爽口又開胃, 黎呢到係必食之選一個餐係個五花腩芝士意大利麵, 仲有隻溏心蛋, 驟眼睇都幾似日式拉麵, 感覺係中西日合壁五花腩煎得幾香, 意粉爽口醬汁方面都幾黏稠, 撈埋個意粉黎食, 啖啖意麵都掛哂汁自己覺得其實不算太似有芝士味, 不過醬汁忌廉味都幾香濃, 味道都幾好另一個set叫左燒美國風味牛扒配薯條黎到個賣相唔錯, 燒得外層都幾脆, 而且估唔到都幾大塊呢個價錢, 一百左右, 都算值回票價我話無特別要幾多成熟, 但原來default 左牛扒大約7成, 夾住少少紅色估唔到佢地冇將貨就價, 肉質比我預計中嫩口, 有牛味旁邊放左燒肉汁, 不過唔點汁食都唔錯, 食到真正既肉味牛扒係預先切好左, 好處係方便食, 但唔好就係牛扒好快凍侍應仲走黎問個牛扒會唔會太韌? 我覺得唔
叫左2個餐, 跟餐就包埋沙律&野飲 前菜沙律, 開胃清新, 連平時不愛食沙律菜既朋友, 佢都話幾fresh 侍應推介食個牛柏葉做小食
果然好推介, 辣辣地, 既爽口又開胃, 黎呢到係必食之選
五花腩煎得幾香, 意粉爽口
醬汁方面都幾黏稠, 撈埋個意粉黎食, 啖啖意麵都掛哂汁
黎到個賣相唔錯, 燒得外層都幾脆, 而且估唔到都幾大塊
呢個價錢, 一百左右, 都算值回票價
估唔到佢地冇將貨就價, 肉質比我預計中嫩口, 有牛味
旁邊放左燒肉汁, 不過唔點汁食都唔錯, 食到真正既肉味
牛扒係預先切好左, 好處係方便食, 但唔好就係牛扒好快凍
侍應仲走黎問個牛扒會唔會太韌? 我覺得唔會喎
OREO 落得好重手, 冰感重, 超爽 另外一杯凍Mocha, 係朋友飲既
佢話咖啡味幾重, 不過可以甜返少少, 不過不失啦
飯後甜品係雪米糍, 原來簡簡單單小店既一餐, 都可以食得好飽好滿足