2022-08-22 39 瀏覽
今日喺返自己地頭附近 突然想食pizza 就嚟呢度試下 餐廳空間好闊落 裝修都幾有異國風情 耐冇去旅行有少少覺得自己身處外國嘅感覺 都幾開心呢度lunch time嘅lunch set好抵食 一個價錢就包咗頭盤或沙律 主菜同嘢飲 我哋一個set叫咗個pizza 不愧為招牌菜 個餅底係好手工feel嘅 煙煙韌韌又脆脆地 滿佈煙肉仲有隻流心蛋 食落口感豐富味道一流另外一個set揀咗蘑菇意粉 唔好諗住佢齋哋就冇驚喜呀 個意粉好彈牙 醬汁亦都好creamy 但又唔會太鹹喎 成個package都唔錯超級鍾意薯條嘅我哋另外叫咗個松露醬薯條 薯條係非常粗切嘅 完全係外脆內軟 額外配嘅松露芝士醬 更加係味道濃烈 口感都好rich 仲要好大份添呀嚟到呢度我非常建議飲佢嘅cocktail 因為呢度嘅調酒師非常犀利 我完全冇畀特別要求佢就調到一個甜度適中 酒嘅濃度亦都好perfect嘅飲料出嚟 😍

2022-07-13
午餐