築間幸福鍋物

JHUJIAN hotpot
2024-10-23 1102 瀏覽
諗住嚟到旺角試一試呢間台式嘅火鍋店,就係朗豪坊對面地理位置極度方便地鐵站出口2分鐘就到,一上到去嘅格局都非常之有台灣嘅風味。一邊播住周杰倫嘅歌,一邊食火鍋我哋今次上去午市嘅時間,佢哋做緊一個特別嘅午市優惠非常之抵食。餐廳嘅環境都非常之闊落座位同桌子都很大張,最重要打邊爐嘅就係餐廳嘅冷氣非常足夠。今次我哋點咗佢嘅特色石頭鍋湯底湯底包括有不同嘅海鮮配料,魷魚帶子鮮蝦粒都有非常足料。而我哋嗌咗兩個特色套餐,包括A5和牛套餐同海鮮拼盤。和牛嘅牛肉味非常充足。另外海鮮拼盤要讚一讚啦,四隻大蝦非常新鮮,非常大隻。配有大概六至七隻蜆,非常新鮮,亦都很清甜。總括而言,價錢親民食材新鮮仲可以點選特色台灣飲品,值得推介
總括而言,價錢親民食材新鮮仲可以點選特色台灣飲品,值得推介