2018-04-12
店舖唔算好大 有分bar枱同 table 前一日打去book 位 職員同我講 係坐table 問o唔ok?因為bar 枱full左 要等到21:30先有位 所以我都係揀坐table 食既時間有2個鐘 去到時覺得自己去左日本咁我地叫左 燒帶子、野菜燒、芝士蛋奄列、豬肉大板燒第一樣黎既係 芝士蛋奄列 平平無奇既外表 但係一夾起上黎 d芝士好長 拉極都唔斷呀 食落去 滿口芝士 作為一個芝士控 覺得好正呀!值得推介之後上既係燒帶子 加上鹽一齊食 如果唔加鹽 就比較淡口 大大隻既燒帶子 好正!個野菜燒 有洋蔥 冬菇 茄子......燒得岩岩好 👍🏻隔左陣大板燒就黎啦!加埋紫菜 一齊食!正我地見到隔離枱叫左A4 和牛 個賣相好吸引我地係last order 時 都叫左個A4和牛柳 同燒甜薯雪糕個A4和牛 燒到5成熟 口感非常軟嫩 再飲埋啤酒 真係好有幸福既感覺!食完和牛 下面既多士會再加芝士上面 真係不得了!個燒甜薯雪糕 有d冰火既感覺 因為個蕃薯係熱既 再連埋雲尼拿味雪糕一齊食 邚特別!
食既時間有2個鐘 去到時覺得自己去左日本咁
我地叫左 燒帶子、野菜燒、芝士蛋奄列、豬肉大板燒
個野菜燒 有洋蔥 冬菇 茄子......燒得岩岩好 👍🏻
隔左陣大板燒就黎啦!加埋紫菜 一齊食!正
我地見到隔離枱叫左A4 和牛 個賣相好吸引
食完和牛 下面既多士會再加芝士上面 真係不得了!