2023-03-22
🏙天后新開一間精緻西餐Fine Dining 西餐廳🧁餐廳環境舒適闊落,Dinner table for 2幾有情調🥂另外仲可以包場,開私人派對仲有卡拉OK可以唱🎤除咗私人派對婚宴,公司聚會,商會活動亦都可以包場㗎🎉Chicken can Fly🪽 會飛雞翼💰6️⃣8️⃣4隻炸到脆卜卜嘅雞翼,金黃金黃色,仲有4款醬汁可選,朋友唔食辣可以要咗原味嘅泰式醬Suckling Pig 脆皮乳豬💰1️⃣2️⃣8️⃣小食見有西式脆皮乳豬感覺好特別,切擺盤好精緻,脆皮咬落香脆,每件乳豬下層有焗得好香芝士薯仔片,仲連點松露香味餐廳另有全隻乳豬預訂有15%off (適合8至10人)Braised OX Cheek 慢煮牛頰肉 💰2️⃣2️⃣8️⃣經過慢煮牛頰肉肉質會變得柔軟🤤同多汁,且肉味更香濃,配碟有香滑嘅薯蓉、椰菜花同豆Frozen Tiramisu 提拉米蘇 💰4️⃣8️⃣軟滑提拉米蘇酒香味唔太重,甜度適中,餐廳有專門西餅師傅整蛋糕,可以預訂生日蛋糕Mochi Waffle with Fresh Fruits & icecream香烤麻糬窩夫伴時令鮮果 & 雪糕 💰8️⃣8️⃣外脆內軟嘅窩夫夾雜咗煙韌麻薯係中間,有多重口感,沾埋吉士醬同雪糕更滋
除咗私人派對婚宴,公司聚會,商會活動亦都可以包場㗎🎉
Chicken can Fly🪽 會飛雞翼💰6️⃣8️⃣
Suckling Pig 脆皮乳豬💰1️⃣2️⃣8️⃣
餐廳另有全隻乳豬預訂有15%off (適合8至10人)
cream
香烤麻糬窩夫伴時令鮮果 & 雪糕 💰8️⃣8️⃣
外脆內軟嘅窩夫夾雜咗煙韌麻薯係中間,有多重口感,沾埋吉士醬同雪糕更滋味
ATILIUS SPARKLING MOSCATO 7️⃣0️⃣
Custom Mocktail 💰7️⃣8️⃣
自選口味,有酒吧師調製特別飲品
🍽️餐廳依家星期六日仲出咗weekend brunch
🎈On The Spot Cafe Bar Restaurant🎈
天后電氣道68號金輪天地8樓