2022-10-23
/呢間拉麵店一入到去就有一部日式清酒🍶既機,好新穎✨呢度嘅清酒放題都好抵🥰仲有好多既清酒杯比我簡.豚肉醬油魚介拌麵 $92配菜方面超級豐富🥰有櫻花蝦、香蔥、乾蒜、筍等等中間仲再蛋黃🍳撈埋一齊,麵質變得好滑😍同埋好容易掛到啲配菜‼️醬油味一啲都唔鹹,大推👍🏽兩塊豚肉口感就較乾.辛燒豚梅肉拉麵 $98辣味就好夠,拉麵🍜面質都好彈牙😇 麵上面放咗一層辣椒粉,辣味簡直係雙倍呀😋但唔會話好辣一啲都食唔到。呢碗嘅豚肉肥瘦適中,肉質較淋👍🏽燒過就好惹味.海之天婦羅 $118入面有蝦,鯛魚,墨魚,紫蘇葉等等☺️炸粉唔會話好厚👍🏽.鰻魚雙霸 $128一條鰻魚兩種食法:白燒同蒲燒🥰白燒比較罕見‼️呢度燒得好好,一啲腥味都無😋仲保留到鰻魚原先嘅味道同埋彈牙既口感😉 蒲燒則用醬汁燒,帶有甜甜既味道
豚肉醬油魚介拌麵 $92
辛燒豚梅肉拉麵 $98
海之天婦羅 $118
入面有蝦,鯛魚,墨魚,紫蘇葉等等☺️炸粉唔會話好厚👍🏽
鰻魚雙霸 $128