2021-04-20
灣仔的咖啡店開完一間又一間。最新的應該係呢間開業只有數天的 “Natura:”。店內主題以花為主,由餐卓嘅擺設、靠牆邊的裝飾甚至在天花上的吊飾都唔難搵到鮮花及乾花的蹤影。餐廳夠大,再加上樓底高嘅關係,喺呢度用餐都幾舒服㗎。餐廳營業時間由早上8點已經開始,我們為咗避開人群而選擇咗早餐的時間光顧。早餐時間由早上8時至11時,呢段時間有麵包、貝果、all day breakfast 等提供。▫️Cloud egg bagel (HKD78) - 賣相靚嘅bagel,打卡一流。bagel 塗上cream cheese令到原味bagel有另一番風味。▫️Vanilla & Raisin snail (HKD25) - 除咗bagel之外,佢哋提供嘅pastry都好有特色。味道都唔錯呢▫️Americano (HKD40)⭐️免費Wi-Fi提供⭐️用餐時間為90分鐘
▫️Americano (HKD40)
⭐️免費Wi-Fi提供
⭐️用餐時間為90分鐘