2023-02-09 5828 瀏覽
之前有幾次已經book哂位嚟食,但因為天氣&突發事情而要cancel今晚終於都可以排除萬難嚟dinner喇呢度有得揀食A La Carte menu or 食Semi-buffet我哋揀咗食A La Carte menu‼️🥩「sᴛᴇᴀᴋ sᴇʟᴇᴄᴛɪᴏɴ - ғɪʟᴇᴛᴏ ᴅɪ ʙᴜᴇ」Medium 牛柳扒外層bake得香口,中間肉質軟彈並帶有纖維口感,肉香特別豐富沾上少少海鹽,味道已經好足夠❤️🍕「ᴠᴇʟᴏ ᴀʟ ᴍᴜsᴇᴀ ᴘɪᴢᴢᴀ」呢款嘅重點材料係cheese🧀當中包含左5款芝士,一放低已經聞到濃濃嘅芝士香而當中亦有一款不可式缺嘅材料,令整個pizza味道更昇華✨✨就係啤梨🍐啤梨嘅出現令到個味道一啲都唔單調,芝士嘅咸香中帶有啤梨嘅清甜,簡直係perfect🐙「ᴘᴏʟᴘᴏ ᴀʟʟᴀ ɢʀɪɢʟɪᴀ」八爪魚鬚要整得好食,最重要係時間控制得好‼️呢個八爪魚真係令我哋好讚嘆口感Q彈軟滑,而且香味四射,未開動已經被其香味吸引✨呢個真係必食推介「24-ᴍᴏɴᴛʜ ᴀɢᴇᴅ ᴘᴀʀᴍᴀ ʜᴀᴍ ᴀɴᴅ ᴍᴇʟᴏɴ」呢款parma ham嘅咸香好特別,同平時食嘅好唔同~~係我覺得最好食嘅parm
之前有幾次已經book哂位嚟食,
但因為天氣&突發事情而要cancel

今晚終於都可以排除萬難嚟dinner喇

我哋揀咗食A La Carte menu‼️

Medium 牛柳扒外層bake得香口,
中間肉質軟彈並帶有纖維口感,肉香特別豐富

沾上少少海鹽,味道已經好足夠❤️

🍕「ᴠᴇʟᴏ ᴀʟ ᴍᴜsᴇᴀ ᴘɪᴢᴢᴀ」
呢款嘅重點材料係cheese🧀
當中包含左5款芝士,一放低已經聞到濃濃嘅芝士香

啤梨嘅出現令到個味道一啲都唔單調,
芝士嘅咸香中帶有啤梨嘅清甜,簡直係perfect

🐙「ᴘᴏʟᴘᴏ ᴀʟʟᴀ ɢʀɪɢʟɪᴀ」
八爪魚鬚要整得好食,最重要係時間控制得好‼️
呢個八爪魚真係令我哋好讚嘆

口感Q彈軟滑,而且香味四射,未開動已經被其香味吸引✨
呢個真係必食推介

呢款parma ham嘅咸香好特別,同平時食嘅好唔同~~
係我覺得最好食嘅parma ham之一

用嚟佐酒食一流