2019-02-23 122 瀏覽
今日同屋企人慶祝生日,但因為呢排成日食中餐嘅關係,所以想轉轉口味,食d 大人細路都鐘意嘅西餐!先黎杯house wine! 雖然雪凍左但佢好易入口,好襯食肉!小朋友無得飲酒,唯有食住薯條頂先!除左薯條係雙式(蕃薯加薯條),連個醬都有兩款(茄汁同沙律醬),好有誠意!沙律叫左牛油果脆片,大人小朋友都岩食,兩樣野好夾好好食!之後到大人最愛嘅buffalo wings!! 唔算好辣,岩岩好,夠哂惹味!好好味呀!!6隻一份我一個人食左三隻!😂😂😂最驚喜係佢地有鐵板餐:湯同包就無乜特別但係主角黎到嘅時候,小朋友好興奮!因為我地即刻淋汁,有炸炸聲咁!佢地勁開心(但大人緊係避開啦)龍蝦同牛肉粒unexpectedly 好食!龍蝦好鮮甜,牛肉粒好淋好juicy! 超正!最後食埋羊架,非常好食!煮得好香d 肉唔un! 呢個係必食呀!!廚房細細但出菜好快!大家都食得好開心好滿意!

小朋友無得飲酒,唯有食住薯條頂先!

沙律叫左牛油果脆片,大人小朋友都岩食,兩樣野好夾好好食!

最驚喜係佢地有鐵板餐:

湯同包就無乜特別

廚房細細但出菜好快!大家都食得好開心好滿意!