一開始比依間店吸引嘅地方係佢會cafe x bar✨而是即係佢日間係cafe專賣coffee☕️,而到咗夜晚先搖身一變做bar專賣Cocktail🍸(o^^o) 而且即使係夜晚嘅Cocktail,佢哋都會加入咖啡嘅元素去調配,鍾意飲咖啡嘅大家可以不妨去試吓(*¯︶¯*)順帶一提,佢最近轉咗款新嘅winter cocktail menu,let’s go tryyyyy😌💜Keung Sour🍸 💰$128第一啖飲落係幾有平時飲開嘅豬腳薑味,薑味唔會太重,所以都幾易入口( ´▽`) 當我哋飲耐少少,等啲冰溶溶地嘅時候,就會飲到豬腳薑嘅味會出啲,反而薑味會少啲,呢個時候就會飲到少少甜味😙💜Cold brew young🍸 💰$128依杯cocktail嘅其中一個signature位係佢配上咗一支burnt cinnamon,所以一開頭聞起上嚟會有肉桂味,飲落除咗有cold brew tea 同cold brew coffee嘅元素,仲會有soda water mix埋一齊,成杯酒嘅味道唔會好濃烈,但係會有少少焦味🤏💜Vietnam Dirty🍸 💰$128依杯Cocktail嘅最大賣點係佢混

💜Keung Sour🍸 💰$128

💜Cold brew young🍸 💰$128

💜Vietnam Dirty🍸 💰$128
依杯Cocktail嘅最大賣點係佢混合咗越南滴漏咖啡☕️同dark rum,而底層就椰奶、菠蘿汁等調配而成~淨係睇佢嘅咖啡同椰奶嘅分層已經覺得好吸情( ´▽`)好適合打卡✨
Vietnam Dirty
Keung Sour