2016-10-07 108 瀏覽
每逢10月 來來去去都喺只喺諗起海洋公園 好多人 盛智文定佛地魔 哈囉喂 以前細細個是對萬聖節喺好期待 會落足好多心機 但而家就好似無咗呢種魄力😭 對Halloween 無再咁期待-好彩俾我發現咗DK Cuppa Tea 最近出咗個Halloween tea set 等我輕輕鬆鬆過足哈囉喂扮野癮👻-不嬲DK 出品 必屬佳品 所以去之前都無咩點睇下呢個tea 嘅info 諗住去到先會更有surprise😍唔喺講笑 一嚟就已經feel 到濃濃嘅萬聖節氣氛-首先 上咗個飲品先 呢個萬聖節特飲真心喺好睇又好玩 先賣個關子唔講俾你聽喺咩嚟 只能夠講加咗佢地提供俾你嘅毒藥喺可以令呢杯野有獨特嘅效果😏 再配合埋佢地噴落去嘅香氣 絕對會令到呢杯萬聖節特飲變成色香味俱全❤-再嚟就先玩個game 求下籤先😏-玩完求籤你就會明 點解會有呢個放火儀式😳 特別推介: Cream brulee Macaron 同 眼球朱古力力蛋糕 Cream brulee 淨喺放火呢一下就足以呃返10k 8k like 眼球朱古力蛋糕 直情令我拎住佢自拍100 張嚟呃like 都唔夠 而且食落入面仲要喺流心朱古力 真喺好睇又好食

Halloween Tea Set

唔喺講笑 一嚟就已經feel 到濃濃嘅萬聖節氣氛

Cream brulee
再嚟就先玩個game 求下籤先😏

玩完求籤你就會明 點解會有呢個放火儀式😳
眼球朱古力蛋糕 直情令我拎住佢自拍100 張嚟呃like 都唔夠 而且食落入面仲要喺流心朱古力 真喺好睇又好食👅
2016-10-04
Halloween Tea Set