2019-09-19
久仰大名,但一直都未有機會去,見到良心小店名單上出現,即刻去試試!衣家星期六人少左,夜晚都係等3.4個字就有位!爽啊?店舖主打食Flat iron 嘅部位,店員會問你係咪第一次黎再介紹成個menu同建議配合咩熟成度黎食。如果有人等位就限時60分鐘,無就可以坐落去!重點係有無限薯條任食!!先講下第一樣出現嘅薯條,見到薯皮證明係原個鮮炸,有少少太咸,不過有重重嘅黑松露味,我地懷疑有用黑松露油去炸好香好鍾意,店員會定時拎住一大碗薯條出黎幫大家fill, 全晚都食左三轉,好滿足!之後個重點香草平鐵牛扒上場,配完個焗蒜頭。牛肉肉質超嫩!好多肉汁好香牛味!好高分!個牛本身都好食,佢個平鐵煮法更加將佢個牛肉汁鎖住,百幾蚊一塊真心超值!另外我地叫左塊豬,份量十足,好厚連少少骨,都十分好味,豬會配左洋蔥汁,又係一d都唔鞋,唔會乾爭爭,好香豬味。係有多少少肥脂,不過都可以接受。如果大家唔怕口臭可以食埋個焗蒜,之後食過其他餐廳試過食到好苦好乾嚇怕左,今次唔會啊!好易入口,唔會苦,係難挖佢地出黎同第二日個口都仲keep住有d臭唔怪得長期都多人食都贊,性價比真係好高!
見到良心小店名單上出現,即刻去試試!
衣家星期六人少左,夜晚都係等3.4個字就有位!爽啊?
唔怪得長期都多人食都贊,性價比真係好高!