2023-01-15
・ 炸雞軟骨🦴 ($58)份量足夠,外表金黃色,賣相好吸引😍,飄出嘅香氣令我流晒口水🤤🤤🤤細細舊,一放入口,十分酥脆🥰有𡁻勁,好好食,配埋泰式辣醬,錦上添花🌸・ 炸雞塊🐔 ($58)共有8件雞塊,炸得外脆內軟😆,仲要熱辣辣🔥勁啱襯啤酒飲😳😳八點happy hour之前落單,就有呢個價,都唔錯🤤🤤・ 辣肉腸芝士pizza🍕 ($158)呢個九吋Pizza真係好夠飽😚😚😚兩個人share都差啲食唔晒🤔 雖然佢冇芝士拉絲嘅效果,但係好夠芝士味🥳,辣肉腸都夠多😆不過最impress都係個餅底😂😂,佢同出面嗰啲Pizza唔同嘅係,呢個餅底好脆口,似食緊餅乾,幾特別😝😝,好味!・ 靚女啤酒🍺 ($48)唔係幾清楚呢個係咩牌子嘅啤酒🤔,但係呢個啤酒唔會好苦,仲有少少果香😳😳😳唔怪得佢話男女都適宜飲😁😁易入口!仲要八點前happy hour$48,扺!😍😍・ 芒果熱情果冰茶 加芝士奶蓋🥭 ($68+8)雖然係酒吧,但係佢嘅水果茶都做得好好😚😚,唔會話好死甜,真係有水果味🤤🤤🤤芝士奶蓋都好好飲😇😇😇・ 環境🏡雖然環境細細,但係有戶外枱好加分😘,超有feel,室內裝修亦都好靚✨,環境暗暗地,但係有啲光牌💡
・ 炸雞軟骨🦴 ($58)
・ 炸雞塊🐔 ($58)
・ 辣肉腸芝士pizza🍕 ($158)
・ 靚女啤酒🍺 ($48)
・ 芒果熱情果冰茶 加芝士奶蓋🥭 ($68+8)
・ 環境🏡
雖然環境細細,但係有戶外枱好加分😘,超有feel,室內裝修亦都好靚✨,環境暗暗地,但係有啲光牌💡,令到室內更加有feel,配上音樂,令人更加relax😆
😋味道4.7/5
🏡環境4.9/5
🍽️服務5/5
🙆🏻♀️再去4.5/5
⭐️總體評分:19.1/20
💰總消費: $438/2人(有加一)