2016-12-05 1476 瀏覽
呢度既沙律有heart既程度令到我要為佢係openrice度寫第一個食評本人好中意食沙律啊菜啊個d,但可惜d沙律成日都好貴又唔抵食,之前係中環番工俾我搵到呢間!呢度d沙律唔算平,但就一定抵食!大大盒有好多唔同種類既蔬菜,最抵讚係唔止菜既份量多,肉既份量都好多!而且d菜仲要好新鮮,d雞肉好嫩$88既沙律有多款蔬菜、雞肉、藍芝士,仲有全隻雞蛋同埋半個牛油果!無錯,係半個牛油果要知道一個牛油果平平地都要$20所以呢度既沙律絕對係我食過最有heart同埋最抵食既一間要俾10個like啊佢呢度都有得食wrap,又係勁足料,我見排我前面個個買個wrap,卷完有我手瓜咁粗都買係$85,下次可以試試不過呢度落order要用英文,同埋每一樣野食都新鮮製作,如果有人排隊就要等等喇~

要知道一個牛油果平平地都要$20
所以呢度既沙律絕對係我食過最有heart同埋最抵食既一間
要俾10個like啊

都買係$85,下次可以試試

Cobb  Salad
2016-12-05
15 分鐘 (外賣自取)
Cobb  Salad