2023-10-01 29 瀏覽
🏮最近收工去咗呢間喺銅鑼灣嘅居酒屋😍餐廳唔單止食物質素好🈶️水準💯而且服務態度殷勤令你有賓至如歸嘅感覺✅對我黎講❤️佢哋每個細節位我都比滿分💯加埋餐廳嘅佈置、大電視仲播住日本電視台、感覺置身係東京之中🇯🇵一定會再黎過呀🥳🐷鹿見島吉列黒豚扒定食 $168🌈好大份吉列黒豚扒定食呀😍而且每件黑豚仲炸得金黃香脆🔥重點係粉漿夠曬薄身👍入口嘅口感係酥脆又香軟✅啖啖嫩滑嘅黑豚肉配埋綿糯嘅日本米飯🍚前菜、沙律菜同埋麵豉湯👅充滿住幸福嘅味道呢🥳🍤天婦羅炸蝦卷壽司 $128🌈炸蝦天婦羅入面材料豐富❤️炸蝦嘅蝦肉彈牙👍壽司外面仲鋪咗一層脆脆米添💯大人小朋友都會好鍾意呀🥰🦆自家製芝士免治鴨胸 $98🌈免治牛肉、豬肉就食好多次喇☺️但係免治鴨胸就未試過噃😍呢個菜式夠曬特別✅勉之鴨胸上面仲鋪滿一層厚厚嘅芝士🧀️正呀喂🥳🐂醬燒牛胸膜肉 $128🌈呢個醬燒牛胸膜肉超級正👍肉嘅口感係軟軟又彈牙💯食入口啲油花同肉質熔為一體😍汁多又惹味✅呢個好推介喔🥳🍣刺身三點 $148🌈刺身嘅新鮮指數爆燈💡拖羅厚身💯中間仲夾滿魚子😍我第一次咁樣食利身❤️真係好特別又美味喔🥳🍡黑和牛 $48🌈呢串黑和牛真係冇🉐️彈💯酥酥脆脆嘅外皮包住好多汁嘅黑和牛🐃令

🐷鹿見島吉列黒豚扒定食 $168

🍤天婦羅炸蝦卷壽司 $128

🦆自家製芝士免治鴨胸 $98

🐂醬燒牛胸膜肉 $128

🍣刺身三點 $148

🍡黑和牛 $48

🌈呢串黑和牛真係冇🉐️彈💯酥酥脆脆嘅外皮包住好多汁嘅黑和牛🐃令人回味無窮呀🥳

🐟汁煮油甘魚鮫 $168

🌈之前食過煎嘅、燒嘅同埋焗嘅油甘魚鮫👅今次就第一次食汁煮油甘魚鮫🐠汁煮嘅油甘魚魚油香濃🔥肉質較結實又有彈性👍醬汁仲好惹味添🥳