2022-10-19 224 瀏覽
🎂話時話有D朋友真係因為疫情已經好耐冇見喇😷當防疫已經成為我地生活習慣嘅同時😵‍💫親朋好友、舊同事同學都係時候出返黎見下面喇😜🎂今次朋友生日🥳我就特別上網搵間到會同佢慶生😜今次喺「半唐番」訂咗個「6人自選套餐」🍴都算幾抵食架❤呢間佢包裝得「好企理」👍而且食物味道都唔錯添🥳🥳🍱小食拼盤🍗日本卜卜脆炸雞 (6件)🧅雞肉洋蔥圈 (6件)🌮沙話Dee卡雜菜春卷 (6件)🌈整體小食都好新鮮❤而且炸得好香脆🔥唔錯唔錯呀🥳🥳🥩主菜:🐤原隻露絲瑪莉燒春雞 (2lb)🌈 原隻露絲瑪莉燒春雞又大隻又肥美🔥烤得得好香脆呀🥳🥳🐟香煎龍脷魚柳配薯蓉及粟米忌廉汁 (1.5lb)🌈如果你都喜歡食薯蓉嘅話🥔佢底層鋪滿晒香滑嘅薯蓉❤大滿足呀🥳🥳🐔焗芝士忌廉野菌雞扒飯 (2lb)🌈呢個焗芝士忌廉野菌雞扒飯超🈶️驚喜❤口感一啲都唔油膩🔥超好食呀🥳🥳🍰甜品:🧀紐約芝士蛋糕(6件)🌈呢個細細粒嘅紐約芝士蛋糕好香芝士味🍰食埋個甜品就perfect喇🥳🥳

🍱小食拼盤

🍗日本卜卜脆炸雞 (6件)
🧅雞肉洋蔥圈 (6件)
🌮沙話Dee卡雜菜春卷 (6件)

🌈整體小食都好新鮮❤而且炸得好香脆🔥唔錯唔錯呀🥳🥳

🥩主菜:

🐤原隻露絲瑪莉燒春雞 (2lb)

🌈 原隻露絲瑪莉燒春雞又大隻又肥美🔥烤得得好香脆呀🥳🥳

🐟香煎龍脷魚柳配薯蓉及粟米忌廉汁 (1.5lb)

🐔焗芝士忌廉野菌雞扒飯 (2lb)

🍰甜品

🧀紐約芝士蛋糕(6件)

外賣自取
  • 6人自選套餐