2023-03-27 613 瀏覽
🇭🇰林記車仔麵·呢間車仔麵係我細佬推介嘅 我之前一路食開都覺得唔錯 但係之前covid嘅時候唔知係咪去流慢左 我覺得嘢食質素好似差咗🫢不過我哋早排再去食 佢就好食翻啦 宵夜食佢真係超滿足😍😍·三餸$41 l 四餸$46我從來都唔知呢間係點計錢既🤣因為每次排到我嘅時候都好趕 所以都係姐姐話幾多錢我就俾幾多🤣🤣我自己鍾意嗌一個有咖喱汁嘅嘢食 咁樣個湯底會豐富啲 好食超多😈我今次就嗌咗咖喱魷魚 佢呢個份量好多 但係我自己就覺得口感一般般 唔算話好好🦑反而蘿蔔就好大舊 好甜 而且嗌蘿蔔嘅話佢個湯底會甜超多🥰之後佢個雞翼都好啖啖肉 都唔錯 個滷豆腐索晒湯都好正🤤係個腐皮卷同我想像中有啲唔同 佢係好似魚春卷咁嘅 唔係脆身個種🤣🤣最後我哋見前邊個個人都嗌韭菜餃 又跟住嗌 佢呢個真係幾飽滿既 入面好多韭菜 不過好似就冇咩肉咁 所以我自己覺得口感無咁正🥟🫢·#rbyeat#rby西餐#rby尖沙咀·📍西灣河筲箕灣道57-87號太安樓地下A12舖
🇭🇰林記車仔麵
三餸$41 l 四餸$46
四餸車仔麵

#rbyeat
#rby西餐
#rby尖沙咀
📍西灣河筲箕灣道57-87號太安樓地下A12舖
5 分鐘 (堂食)
$56 (宵夜)
四餸車仔麵