(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)開心大發現!居然比我搵到間咁好既地方食Lunch,😼前幾日好得閒,男友係附近做野,所以二話不說就拖埋佢出來陪我,都未行入去,佢成間大廈都好靚,仲要係我最愛既黃色!就好似外國既小屋一樣😻好有地中海餐廳既風格,我地行入去時職員就帶我地入去,呢度環境靚,仲好有服務,值得比佢五星評價!!💟Soup of the day💟(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)湯同沙律二擇一,我當然會擇湯,呢個湯好搶眼,好靚既顏色,第一時間要打卡留念,呢個湯好特別,好好飲,而佢既味道好鮮,真係慢慢細半咁煲出黎💟Chorizo Biklini💟(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)呢份餅係好好食,味道好特別,西班牙人經常都會食,裡面既料好豐富好香💟Seafood Paella 💟(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)西班牙既海鮮飯都唔差,得閒來食下,新鮮感十足,之前都去過西班牙,佢既味道同當時食既一樣,呢度既配菜都夠大方,大蝦、蜆、魷魚、青口都係齊晒度💟Dessert of the day💟(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)點少得仲有甜品食,佢既擺盤設計都好靚,仲有雪糕添,味道好濃夠凍,甜甜既味道就係令人快樂