2023-10-27
坐得舒服 食得開心🥰🥰好有泰國風情呀同屋企人慶祝生日開心曬好就得屋企人既口味 好細心會提我地食唔食得辣有小辣唔辣都得啲嘢食仲好高質食泰國菜一定要叫就係生蝦啦 $199有12隻🤤都抵食大大隻 鮮甜爽彈 🤤 蝦頭仲要即炸伴碟仲苦瓜解膩一流👍🏻👍🏻碟炸女婿旦 聽個名好好笑😂仲以為係炸左個女婿落去 原來係炸鵪鶉蛋,酸酸甜甜好開胃😋仲有豬肉片小食層架 有串燒,雞翼,芝士蝦餅,泰式波波腸,春卷咩都有啲,咁可以嗌多啲其他既小食又滿足到咩有想食既自己😂海鮮怪期待左 好耐既咖喱炒蟹4xx 訂枱個陣要訂埋隻蟹 心心念念終於食到啦 好多膏又大大隻 🤤咖喱又夠味嗌左薄餅一齊食正到流油🤤魚露炸魚呢條魚一上枱一陣就無曬😂炸到好脆卜卜,泰國菜必點原條蒸魷魚 佢地個汁係自家製好惹味係好match 海鮮類既野生蝦都係點呢個醬!炸牛舌值得推薦👍🏻👍🏻又夠淋身但又炸得好好 點埋佢個汁簡直唔識形容👍🏻最後甜品芒果’煎’糯米飯點會唔食見佢係煎好少見 出到黎原來係用蛋漿煎好得意食落inin 韌韌 唔會好漿住個口 好有蛋香 落埋個椰漿好夾呀芒果沙冰 好fresh 唔會死甜椰青蝶豆花沙冰 新奇有趣打卡靚靚好飲🥰好有feel 服務態度
好有泰國風情呀同屋企人慶祝生日開心曬
好就得屋企人既口味 好細心會提我地食唔食得辣有小辣唔辣都得
啲嘢食仲好高質
食泰國菜一定要叫就係生蝦啦 $199有12隻🤤都抵食
大大隻 鮮甜爽彈 🤤 蝦頭仲要即炸
伴碟仲苦瓜解膩一流👍🏻👍🏻
魚露炸魚
呢條魚一上枱一陣就無曬😂炸到好脆卜卜,泰國菜必點
生蝦都係點呢個醬!
炸牛舌值得推薦👍🏻👍🏻
又夠淋身但又炸得好好 點埋佢個汁簡直唔識形容👍🏻