餐廳: 創發潮州飯店
資訊:

2018-07-15 2057 瀏覽
我屋企人都中意食潮州菜啊 中菜等等 所以一定黎食下呢間潮州菜~~ 我地去食個日落雨 仲要係平日 諗住都應該冇咩人啦 點知去到都係好多人 睇黎呢間真係唔錯🤣 我地坐下後 佢地staff就馬上攞左功夫茶黎 ~~ 果然潮州茶就要有功夫茶!! 我地今次黎主要想食烏頭同反沙芋 呢d在家整唔到啊🤣🤣 當然都要叫下菜食下 雖然碟菜唔是重點 但都炒得好香下🤣🤣🤣 重點介紹!! 烏頭 好食!! 成條魚比我食左一半重重重點!!!! 反 沙 芋!!!!! 真係新鮮滾熱辣整好!!! 咬落去仲出煙~ 芋頭好香 就算飽都一定食返兩舊!! 食完後 姐姐又攞左功夫茶黎~~ 我地飲完問的2地仲要唔要 真係幾nice ~~ 見到好多人一大班人黎食飯 傾計 ~ 睇黎服務好都是原因之一🤣🤣 推薦!!
我屋企人都中意食潮州菜啊 中菜等等
所以一定黎食下呢間潮州菜~~
我地去食個日落雨 仲要係平日 諗住都應該冇咩人啦
點知去到都係好多人 睇黎呢間真係唔錯🤣

我地坐下後 佢地staff就馬上攞左功夫茶黎 ~~
果然潮州茶就要有功夫茶!!

我地今次黎主要想食烏頭同反沙芋 呢d在家整唔到啊🤣🤣

當然都要叫下菜食下 雖然碟菜唔是重點 但都炒得好香下🤣🤣🤣
重點介紹!! 烏頭 好食!! 成條魚比我食左一半
重重重點!!!! 反 沙 芋!!!!!
真係新鮮滾熱辣整好!!! 咬落去仲出煙~
芋頭好香 就算飽都一定食返兩舊!!

推薦!!