2019-05-24 45 瀏覽
今日同老公係銅鑼灣行完街,肚餓揾野食,肚餓時就想打邊爐🤣揾左呢間來試😁去到岩岩好有位🤩被安排到一個卡位,可以坐四個人,我地兩個人坐十分寬闊舒適,最意想不到是,卡位內竟然有電視😍,可以一路食一路睇電視台,裝修好日式,有私人空間👍🏼👍🏼我地叫左鴛鴦湯底(血池麻辣拼姫松草冬瓜湯),兩個湯底都好正,麻辣夠香同麻,唔會勁油同勁辣的,配料有黑木耳冬瓜湯好鮮甜,好多松茸,好足料😍👍🏼再叫左二人海鮮尚盛盤(帶子,蠔,蝦,花甲同魚片)海鮮都很新鮮,好大粒👍🏼👍🏼仲有打邊爐必食的牛肉同雜錦丸😁😁😁呢度的牛肉又係好好味🤤🤤厚切好有口感,又嫩又唔肥又唔 “鞋”🥰🥰😘鮮打四寶丸都幾彈牙👍🏼今餐好滿足呀🥰🥰環境好坐舒適👍🏼有自己空間,唔似出面打邊爐咁嘈,仲要食物質素非常高👍🏼雖然出菜速度稍為慢了點,但待應和經理都好有理貌👍🏼👍🏼👍🏼原來呢度仲做緊生日優惠,生日月份來會送酒/刺身/牛肉/花膠燉雞湯🎂🎂越多人一齊來會送越多野

冬瓜湯好鮮甜,好多松茸,好足料😍👍🏼

仲有打邊爐必食的牛肉同雜錦丸😁😁😁

鮮打四寶丸都幾彈牙👍🏼

雖然出菜速度稍為慢了點,但待應和經理都好有理貌👍🏼👍🏼👍🏼

越多人一齊來會送越多野

2019-05-23
5 分鐘 (堂食)
  • 特尚手切牛
  • 海鮮尚盛