2024-03-16
皊叁木呢間餐廳嘅味道真係唔錯,地點好近朗屏西鐵站。我叫咗唔同食物,都好好食。❤️蟶子(2隻$80)❤️海蝦(2隻$48)兩款海鮮都新鮮又彈牙,蟶子特別鮮甜,海蝦鮮味豐富,加埋少少椒鹽好正,值得一試。❤️羊架($48)呢個價錢已經有兩隻羊架,好抵😮羊架燒得恰到好處,肉質嫩滑多汁,帶有微微香氣,好好食。❤️街市白鱔($48)白鱔燒得好香,肉質鮮嫩😋😋❤️蒜蓉櫻花蝦燒米茄($52)米茄上面鋪有好多櫻花蝦,櫻花蝦燒得香脆,蒜蓉味道濃郁,搭配上燒米茄,非常開胃又美味。❤️雞皮($20):雞皮賣相好特別,酥脆多汁,非常好食🤤❤️ 日式野菜牛肉湯烏冬($98):湯頭鮮美,牛肉嫩滑,而且份量都唔少,有好多野菜喺牛肉下面,口感豐富,都幾飽肚👍🏽❤️脆炸雞軟骨粒($42):軟骨炸得酥脆,味道香口,非常美味。配合埋沙律醬好好食,同啤酒好夾!❤️Suntory生啤($30一杯):餐廳清酒做緊優惠,正,呢啲天氣真係好適合飲生啤,好爽,生啤口感順滑,飲一啖覺得成個人都開心晒😆😆
❤️蟶子(2隻$80)
❤️海蝦(2隻$48)
❤️羊架($48)
❤️街市白鱔($48)
白鱔燒得好香,肉質鮮嫩😋😋
❤️蒜蓉櫻花蝦燒米茄($52)
❤️雞皮($20):雞皮賣相好特別,酥脆多汁,非常好食🤤
❤️Suntory生啤($30一杯):
餐廳清酒做緊優惠,正,
呢啲天氣真係好適合飲生啤,
好爽,生啤口感順滑,
飲一啖覺得成個人都開心晒😆😆