2024-06-05
老公選咗佢鍾意嘅麻辣湯底,個湯底香辣濃郁,我都忍唔住去嚐一口,哇吓,真係太辣喇!老公就好鍾意食辣,睇來根本唔受影響, 仲邊食邊飲湯添。而我就揀咗藥膳椰子清雞湯,湯底濃郁好重椰子味, 椰子有維他命C、鉀、鎂,滋陰補腎,對我哋女仔好有幫助。湯底更加入了當歸、黨參等滋補藥材,養顏美容,我仲加左勁多蟲草花做湯底,增強免疫力,掂!我哋叫咗美國極品牛頸脊,肉質好, 調製自己醬料時我鍾意加勁多的芫茜和炸蒜蓉, 少少麻油少少豉油,100分餐廳有兩杯飲品送 我哋揀咗無糖茉莉花茶&檸檬柑橘蜜想添肉的話外面還有沙茶牛肉,雞髀肉, 魚片,台灣黑椒腸好多台灣丸類 ,見過的未見過的都有芥末丸, 芝士小籠包,芋頭貢丸, 芫茜燒賣,每樣食一粒我已經飽曬還有靚蟹柳,睇個樣就已經知佢不是平野,我食咗好多條,這裏還有平日好少食到的羽衣甘藍還有2個大雪櫃飲品應有盡有有我至愛的涼粉水Movenpick Dreyer's 都有哈哈不過我最後揀咗豆腐雪葩 和滿載童年回憶的紅豆樂紅豆冰雪條由細食到大咁多年都是這個味道很滿足
餐廳有兩杯飲品送
我哋揀咗無糖茉莉花茶&檸檬柑橘蜜
想添肉的話外面還有沙茶牛肉,雞髀肉, 魚片,台灣黑椒腸
好多台灣丸類 ,見過的未見過的都有
還有2個大雪櫃飲品應有盡有
有我至愛的涼粉水