2007-08-11
某日同男朋友行行下街, 諗住坐低搵d野食, 經過見到這餐廳, 諗住入去試下. 這餐廳係半自助形式, 即叫即製, 煮好有服務員拎到你的枱. 男朋友叫左熱狗, 我見到相中有個溫泉蛋煙肉忌廉意粉, 諗住叫呢個食, 但係店員說這個只會在早上同午餐供應的, 我只好揀另一款了. 最後我揀左和風雞肉意粉, 兩個餐都可揀餐湯或沙律. 我們都要了雜菜湯. 餐廳沒有水供應, 要另買的, 大約$17 - 18 一支水.我們坐下不久, 服務員已為我們送上食物. 湯不錯, 意粉味道一般, 反而男朋友的熱狗係最好味的. 諗住下次午餐再來試我想食的溫泉蛋意粉.昨天午餐時分剛經過這餐廳, 即刻入去叫了期待已久的溫泉蛋煙肉忌廉意粉. 今次的餐湯係忌廉湯. 湯都是一般, 但夠熱. 溫泉蛋好滑, 加埋d忌廉撈落d意粉度, 好好味, 加埋好香的煙肉, 味道一流! 下次會再來食呢!!提一提大家, 凡惠顧每$50 會有一個印花, 儲夠十個會有一杯免費咖啡啊!