2008-05-02
四月三十日(三)由於好耐都無食pizza,加上cash dollar夠期,所以就揀左黎旺角尼間Pizza Hut度食~尼間Pizza Hut其實由佢裝修好望上去見到佢咁靚都想去好耐,今日終於都可以上到去仲幸運地派到窗景四人枱添! 環境好正!因為覺得套餐SET死晒,所以散叫左三樣~加勒比風情芝心批($94)、雞翼($43)、法式焗田螺薯蓉($39)加勒比風情芝心批睇D料同意式風情唔差太遠,見佢幅圖靚D揀左佢~ ~"因為我同老婆都鐘意食芝士,加$8轉芝心批~Pizza最先到,配料較小而且不均勻,有一件還只得芝士....味道方面很好,菠蘿令口味清新,雞肉和火腿也是愛吃的肉類,新鮮出爐熱辣辣而芝心批令平時不喜愛吃的邊也變得好吃 GOOD~!雞翼等左好耐都未黎,再追時話要等7分鐘,即係漏左單啦....不過佢覆番我地都幾快,都算OK LA雞翼皮有蜜糖味,雞肉肉質軟術且滑,味道相當不俗,但還是EURO GOGO濃蜜味外脆內軟較佳法式焗田螺薯蓉第一次吃的菜式,選這個因為薯蓉較小,田螺才是主角,不會太飽~因為小吃田螺,不知算不算上品,但味道吃落不俗,田螺肉不會靭老婆先吃的一粒說有沙,後面的沒事,我吃的三
仲幸運地派到窗景四人枱添! 環境好正!
因為覺得套餐SET死晒,所以散叫左三樣~
加勒比風情芝心批
睇D料同意式風情唔差太遠,見佢幅圖靚D揀左佢~ ~"
因為我同老婆都鐘意食芝士,加$8轉芝心批~
而芝心批令平時不喜愛吃的邊也變得好吃 GOOD~!
雞翼
等左好耐都未黎,再追時話要等7分鐘,即係漏左單啦....
不過佢覆番我地都幾快,都算OK LA
雞翼皮有蜜糖味,雞肉肉質軟術且滑,味道相當不俗,
但還是EURO GOGO濃蜜味外脆內軟較佳
法式焗田螺薯蓉
因為小吃田螺,不知算不算上品,但味道吃落不俗,田螺肉不會靭
老婆先吃的一粒說有沙,後面的沒事,我吃的三粒也ok。
薯蓉方面因為只薄薄一層,焗得非常香口,連田螺一起吃頗夾,份量剛好不會太貳~
服務方面之前睇好多食評都話尼間差,但我地去到又唔覺。首先係等位行開左叫過no.,同接待員溝通後佢亦友善地回應第二張治會補番。另追單時亦都好快覆返,加水未算密但叫有,除左雞翼懷疑漏單外唔覺有問題~
最後,今餐要多謝老婆! 又一個月喇! 同佢一齊真係好開心!
以原價黎講唔覺得好抵,但合理~ 計埋cash dollar一百多d就緊係抵!