2015-10-15 2814 瀏覽
試新嘢,自己緊係要做足準備,專登訂定位過嚟試吓,雖然餐廳不太就腳,但勝在門口有得泊車😆😆😆入到餐廳見到都差不多出滿晒人,心諗,好彩有訂位,雖然坐位不太寬敞,但裝修都好有心思,望返個menu,食物種類唔算多,我同朋友兩個人,order 咗龍蝦湯,龍蝦配粗薯條,日式炸魚漢堡走薯條(因為想留肚食甜品), 同埋個點朱古力波波甜品share 食,order 完,waitress 就派條圍裙俾我哋,話驚我哋食龍蝦嗰陣會整dirty 件衫,真係好細心,啲嘢食樣樣都好味,真係飽到上頸,好滿足。不過要提提大家如果想去食龍蝦的話,最好訂枱嗰陣講聲,叫佢留定,因為都好快賣晒,話晒人哋食新鮮龍蝦,訂枱嗰陣講多句,好過去到想食又無得食,攪到自己唔開心。食嘢最緊要開心嘛😁😁

好似叫green Monday
I love u