2022-11-17 51 瀏覽
炭烤澳洲羊架 配 黑松露燒汁 $98唔知係唔係太耐無食過羊,覺得個羊架好好食!羊架油脂比例岩岩好,唔會太肥膩,但又有濃濃羊脂香味。我去到夜晚都仲有羊味係口腔回味😋。佢嘅生熟程度又掌握得岩岩好,我個人唔鍾意食太生,羊肉啱啱好粉紅色,冇血水,又夠好林身。👍🏻🥰細心嘅朋友就留意到我配嘅汁同menu唔一樣,因為我唔食得紅酒汁,佢比我任選menu有提供嘅汁,十分之好。夠flexible。🤩炭烤頂級牛柳 配 黑松露燒汁 $108佢嗰日冇晒牛扒,所以轉左牛柳俾我哋。睇相就知道吸引。生熟程度又係掌握得岩岩好,肉色深粉紅色,夠juicy嫩滑,濃濃嘅牛肉香味。每個set都配餐湯同嘢飲㗎!個餐湯雖然眼見好似平平無奇,但味道又出奇嘅好飲,濃濃嘅忌廉香味!😋總括嚟講,今次西餐有驚喜,意外到好食,扒類嘅烹調火候處理得啱啱好,好滿足嘅一餐!

炭烤澳洲羊架 配 黑松露燒汁 $98

炭烤頂級牛柳 配 黑松露燒汁 $108

每個set都配餐湯同嘢飲㗎!