2023-07-04 128 瀏覽
又去咗食自助餐🤤食咗好多新鮮嘅刺身同埋各式各樣嘅壽司,以及其他菜式。😋首先講刺身,呢度嘅刺身質素真係唔錯,類型好多,我叫咗挪威三文魚刺身🍣、日本油甘魚刺身🐟、吞拿魚刺身🐟、池魚王刺身🐟、北海道帶子刺身🍣、北寄貝刺身🐚、珍寶赤海蝦刺身🦐、俄羅斯甜蝦刺身🦐、八爪魚刺身🦑同埋赤貝刺身🐚,每一款刺身都鮮甜可口,新鮮😄我個人最鍾意嘅係挪威三文魚刺身,肉質鮮嫩,味道鮮甜,真係好好食。👍接著講下啲壽司,都幾新鮮好食。其中極尚三文魚腩壽司🍣同柚子油甘魚腩壽司🍣最為出色,三文魚腩肥美,柚子油甘魚鮮香。另外,燒鹽醬和牛肩胛壽司🍣以及鵝肝壽司🍣都好好食,牛肩胛好嫩,鵝肝香濃。😍除咗刺身同壽司之外,我仲試咗啲其他嘅菜式。燒紐西蘭香草羊鞍味道香濃,肉質鮮嫩,真係好食。金銀蒜蓉醬蒸帆立貝🍤同虎蝦天婦羅🍤都好好食,帆立貝鮮甜,虎蝦天婦羅炸得香脆,味道鮮美。有機燒菠蘿好juicy, 榴槤炸彈好好食,榴槤味濃郁,外皮酥脆。南瓜天婦羅🎃同埋吉品鮑汁扣花膠都幾好食,南瓜天婦羅炸得香脆,花膠肉質彈牙。😋整體而言,我覺得呢間自助餐放題質素唔錯,特別係刺身同埋壽司真係好正。😆

又去咗食自助餐🤤
食咗好多新鮮嘅刺身同埋各式各樣嘅壽司
以及其他菜式。😋

首先講刺身
呢度嘅刺身質素真係唔錯,類型好多,

除咗刺身壽司之外,我仲試咗啲其他嘅菜式。燒紐西蘭香草羊鞍味道香濃,肉質鮮嫩,真係好食。金銀蒜蓉醬蒸帆立貝🍤同虎蝦天婦羅🍤都好好食,帆立貝鮮甜,虎蝦天婦羅炸得香脆,味道鮮美。有機燒菠蘿好juicy, 榴槤炸彈好好食,榴槤味濃郁,外皮酥脆。南瓜天婦羅🎃同埋吉品鮑汁扣花膠都幾好食,南瓜天婦羅炸得香脆,花膠肉質彈牙。😋